Ik word waterpolospeler voor OS 2020

Helaas is vandaag weer een infuusje gesneuveld, maar dat betekende ook dat ik vandaag weer mocht zwemmen en morgenvroeg nog een keer. Tijdens het zwemmen doe ik waterpolo met papa, en ik win elke keer, goed he. Mama is nu ook mee komen kijken. Samen met Meta, van de fysio, stonden ze naast de kant toe te kijken. We mochten hun niet nat maken want dan zou Meta ons wel natspuiten met een harde waterstraal. Ze kan zo bij de Mobiele Eenheid.

Van de medicijnen is er weer iets gestopt, de augmentin. Deze anti biotica zorgde ervoor dat er een bacterie bestreden werd. Maar ik heb deze kuur lang genoeg ingenomen en mag er nu mee stoppen. Gelukkig maar want het is het meest afschuwelijke, vieze, naar capucijners smakende medicijn dat ik ooit heb gehad.

Vandaag heb ik ook weer longfunctie moeten blazen. Deze was gelijk aan maandag namelijk 31%. Het diep inademen lukt nog niet goed want ik moet dan hoesten en dan blaas je niet veel meer he. Je kunt alleen uitblazen wat erin zit.

Morgen krijg ik weer een kuurtje tegen het virus. Mijn hartslag en bloeddruk gaan daarvan omhoog dus wordt het medicijn tegen een hoge bloeddruk, atenolol, verhoogt. Want samen met mij wil niemand dat er zich een herhaling voordoet van een paar maanden geleden toen ik een hoge bloeddruk had. De druk die ik nu heb is nog niet verontrustend maar hij stijgt gestaag.

Komend weekend ben ik met mama alleen omdat papa dan naar Geldrop gaat om June gezelschap te houden. Opa en oma kunnen ook wel een dagje rust gebruiken. Zondag dan komt papa weer terug en beginnen weer aan een nieuwe week waarbij we hopelijk wat vooruitgang boeken want stilstaan is ook maar niks.

3 gedachten over “Ik word waterpolospeler voor OS 2020

 1. Hoi,
  Fijn dat je zo lekker hebt gegeten van je happy meal! Nou je hebt hem verdient. Fijn om te lezen dat de longfunctie in ieder geval niet omlaag is. Nu nog even stilstaan, maar hopelijk de volgende keer een beetje een stijgende lijn.
  Het zwemmen is echt heel lekker he. En met Meta erbij is het ook nog eens gezellig.
  En als je zo blijft oefenen, wie weet doe je over 12 jaar ook wel mee met de Olympische Spelen voor getransplanteerden en wint het mannen-team van onze waterpoloërs wel goud!
  We blijven duimen!!!!
  Familie houdt moed en we weten dat het moeilijk is, maar blijf vooruit kijken.
  Veel liefs,
  Jolanda Abma

 2. Hallo Dean,

  Fijn dat je hebt kunnen zwemmen, veel oefenen en dan doe je mee aan de olympische spelen.
  Hopelijk gaat het a.s. week bergopwaards en slaan alle kuren die je gehad hebt en krijgt goed aan, we duimen voor jullie.
  We hopen dat je toch een fijn weekeinde tegemoed gaat met mama ondanks dat papa naar geldrop is bij June.Opa en oma doen knap werk wat ze allemaal voor June betekenen vanaf dat je geopereerd bent, ben maar trots op zulke opa en oma dat ze zo goed op je zusje passen.Heel veel sterkte en hou je taai!Groetjes Quint, Andre, patricia

 3. Ha die Dean,

  Ik vind het niet leuk dat je weer in het ziekenhuis ligt.Ik zal een verrassing verklappen”Op school hebben we een dvd gemaakt met alle kinderen van de klas erop”speciaal voor jou.Ik mocht eventjes mijn eigen klas uit, er stond een grote vrachtwagen die kwam filmen, het leek wel een echte filmset.
  Mijn eerste schoolweek zit er al weer op.
  Er is een nieuwe kinderboerderij(tegenover Haegdoorn)en daar waren in de vakantie jonge baby cavia’s, konijnen, hangbuikzwijntjes geboren, voor de konijnen hadden ze een heel mooi hok gemaakt.En we mochten op plantjes lopen met de blote voeten want dat waren speciale voetplantjes.En ik heb dit jaar een echt bureau op school met een laatje en daat zit een potlood kleurtjes een gum en een etui met lineaal, schaar en een plakstift in.En nog iets zodat je niet kan spieken van het blaadje af(ik weet niet wat quint bedoeld maar jij misschien wel dean).En ik heb een schrift voor te leren schrijven en rekenen.Er is weer een kaart op de bus voor jou van mij.Ik hoop dat je snel weer naar huis mag want ziekenhuis is niet leuk.Heel veel groetjes van Quint.(p.s. sorry voor dit lange verhaal dean maar ik moest het allemaal typen van quint,doe je de groetjes aan papa en mama?)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s