De derde dosis cidofovir zit erin….woensdag komt nummer 4

Het infuus prikken ging in 1 keer goed.

Vanmorgen moest ik weer op de foto(cheeze) en longfunctie blazen. Ik blies vandaag 31% FEV. dat is 3% meer dan vorige week woensdag. Is nog niet alles, maar ook niet minder en daar ben ik al blij mee. De longfoto zag er volgens de kinderlongarts nog hetzelfde uit als vorige week. Het lijkt alsof de "toestand" stabiel is en er momenteel geen achteruitgang meer plaats vind. De saturatie`s blijven netjes en hartslag en ademhaling  zijn rustiger. 

Vandaag mocht ik ook zwemmen in het UMCG-bad. Nou dat vond ik geweldig!!!!  Ik heb " waterpolo" gedaan en lekker gespetterd en gespatterd. Daarna moest er weer een nieuw infuus geprikt worden. Ik was er best bang voor en dacht dat het toch niet zou lukken om het lijntje in 1keer goed te hebben.
Maaaarrrr, gelukkig was er een speciaal iemand geroepen die mij moest komen prikken en die mevrouw prikte meteen goed.  Yessssssssssss!!!!!!!!!!!!!!

Toen de kuur aan het lopen was (nee, niet door de kamer maar via het infuus) heb ik nog lekker op de playstation gespeeld. Gelukkig zit het infuus nu op de bovenkant van mijn hand, dus kan ik de afstands- bediening in mijn hand palm vasthouden.

Tegen 19.30 kwam Mama weer de kamer op, alsof ze niet was weggeweest. Ze had mijn droomdeken en de Indiana Jones zweep meegenomen.(kan ik achter de zusters aan)  Marjolein was toen op bezoek  en volgens mij was ze best wel onder de indruk van mij(n zweep).

June had een leuke eerste schooldag gehad. Ze zit nu in groep 2 en voelt zich dus een grote meid. Maar het allerfijnste vond ze het om haar vriendin Emmie weer te zien en dat ze weer kon fietsen op haar eigen fiets   " zonder"  zijwieltjes. Het afscheid van June was soepel verlopen. Toen Mama wegging zat June achter de computer een spelletje te doen en vond dat interresanter dan mama uitzwaaien. Dus na een vluchtige knuffel en kus kon Mama vertrekken. Hahahahaha wat een goeie mop, zou zo van mij kunnen zijn.
Maar ja, ze is ook niet voor niets mijn zus………….

Een gedachte over “De derde dosis cidofovir zit erin….woensdag komt nummer 4

 1. Hallo jullie daar in het UMCG,
  Wat een opluchting dat het infuusprikken in 1 keer goed ging. Heb je de naam opgeschreven van diegene die geprikt heeft? Mocht het nog eens nodig zijn dan moeten ze haar maar oppiepen!!

  En lekker gezwommen zelfs. Jij bent alvast aan het trainen voor de olympische spelen voor over 8 jaar. Dus vanaf nu flink trainen.

  Wel fijn dat mama nu weer bij je is. En voor June ook fijn dat mama erbij was toen ze voor het eerst weer naar school ging.

  Nu met z’n drietjes daar de boel maar flink op stelten zetten! Laat ze maar een poepie ruiken.

  Groetjes van Alida

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s