Wachten, wachten , wachten

Wachten op wat komen gaat..???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sinds afgelopen vrijdag ben ik weer opgenomen in het UMCG. Ik ben besmet met het adeno virus en dat is dus niet zo best. Tot nu toe voel ik me goed, maar dat is ook vaker het probleem. Ik zeg altijd dat het goed gaat ook al is het niet zo.

De afgelopen dagen is alles vrijwel hetzelfde gebleven. Overdag redelijk saturatie`s (95 tot 97%), met inspanning lager (onder de 93%). s`Nachts slaap ik met een zuurstofbril en krijg daar dan een halve liter zuurstof per minuut door. Mijn saturatie blijft dan netjes. Wel blijf ik me flink inspannen bij het adem-halen wat volgens de longarts in dit geval normaal is.

Het wachten is nu of mijn lichaam het adeno virus alleen uit de weg kan ruimen of dat er een virus blokker ingezet moet worden. Doordat de imuran ( dit middel onderdrukt de afweer) gestopt is moet mijn lichaam het nu zelf gaan doen maar daar kan ook weer geen weken overheen gaan omdat dan de kans op rejectie weer groter word.

De blokker die ze in kunnen zetten tegen het adeno virus is ook geen lieverdje en word alleen ingezet als mijn lichaam het niet zelf opgelost krijgt. Zolang ik niet achteruit ga hebben de artsen nog even tijd om de laatste bloeduitslagen en neuskweek, die nog binnen moeten komen af te wachten voordat er een beslissing word genomen.

Ook zal ik waarschijnlijk morgen weer op de foto gaan en longfunctie moeten blazen. Laten we hopen dat het in ieder geval iets beter is dan afgelopen vrijdag.

Aan mijn bolle wangen zal het niet liggen daar is ruimte genoeg voor lucht…………..

 

Advertenties

4 gedachten over “Wachten, wachten , wachten

 1. Hoi kanjers,
  Pfff wat weer een nare berichten.
  Laten we hopen dat het lichaam van Dean sterk genoeg is om dat nare virus zelf te bestrijden!

  Dat Dean zegt dat het wel goed met hem gaat kan ik me voorstellen. Dat joch heeft toch helemaal geen zin aan al die toestanden. Dus als ik nu zeg dat het goed met me gaat….

  Kop op lieve mensen!

  Liefs van Alida

 2. He Dean en familie,

  Ik dacht je nog ff snel te komen bezoeken in het bewolkte Geldrop. Lees ik dat je weer opgenomen bent. Balen zeg! Gelukkig wel kunnen genieten van jullie vakantie. Vandaag maar flink lachen voor de foto. Dan sta je er op zijn knapst op en laten ze je vast en zeker gaan. Hopelijk lukt het je om dat virus de kop in te drukken. Ik duim voor je!!
  Veel groetjes

  Daphne.

 3. Hoi Dean en familie,
  Wat een ellende allemaal.Ben zelf 8 jaar geleden getransplanteerd en begonnen met half jaar opname en infecties ed.Sinds die eerste tijd gaat het echter prima,; dus laat de moed niet zakken.
  jolanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s