Hallo daar zijn we weer…………..

Na een weekje thuis zijn we vandaag weer naar Groningen geweest voor controle

Vorige week maandag zijn we naar huis gegaan. Het was kiele kiele of ik mocht. Ik had longfunctie geblazen en die was niet zo goed. Ik blies namelijk 55 % en dat was een heel stuk lager dan eerst. Nadat ik op mijn pico-blazer had geblazen en die score meeviel mochten we dus toch naar huis.

In de afgelopen week dat ik thuis was hebben we even lekker bijgetankt. Ik ben bij ons in het dorp geweest en overal waar ze me kennen even naar binnen "gelopen". Dat is dus vrijheid, zo maar zelf even ergens naar binnen lopen. Ik vind dat best stoer en aan de reactie`s van iedereen te horen is het dat ook…..

Wat niet zo stoer is zijn de verkeersregels waar ik nu op moet letten. Het is een hele klus hoor, ben je lekker aan het lopen moet je ook nog rekening houden met alles en iedereen om je heen. PPPFFFFF Daar had ik vroeger nooit last.Toen werd ik in mijn rolstoel door mijn prive chauffeur`s (pap en mam) overal naar toe gebracht werd.  Maar ja, alles went…….

Ook ben ik even naar school geweest om de kinderen uit mijn klas te laten zien dat ik weer thuis ben. Ik heb hun verteld wat er allemaal gebeurt is en dat vonden ze allemaal erg interessant. Je kon een speld horen vallen. Een van de kinderen meende dat ik nu veel werkbladen achter lag. Nou die wist dus niet dat ik in het ziekenhuis ook naar school moest. Volgens mij vond hij het toen nog zieliger voor mij dat ik in het ziekenhuis had gelegen.

Na een drie kwartier school vond ik het wel welletjes en gingen we naar huis. Mama vroeg of ik niet graag weer elke dag naar school wilde gaan…………. Dat leek mij niet zo`n goed idee!!!!!  June is vanaf woensdag wel weer naar school gegaan (kon ze donderdag ook nog lekker mee op schoolreisje). Maar ja, verschil moet er zijn. Toch ?????????

Vandaag ben ik weer op controle geweest in Groningen. Mama en Papa hadden voor de zekerheid de koffers al weer mee genomen, maar gelukkig kon alles ingepakt blijven en mochten we weer naar huis. De longfoto zag er goed uit en de bloeduitslagen waren ook prima. Het blazen daartegen was niet zo super. Ik blies de longen uit mijn lijf maar het mocht niet baten.

Ik blies weer 55 % en dat is niet echt wat ze van mij gewend zijn. Vooralsnog geen reden tot paniek, maar het moet vanaf nu wel weer bergop gaan met de longfunctie. Want echt top is het niet. Volgende week woensdag moet ik weer terug op controle en hopelijk gaat het dan weer wat beter, zodat we de koffers dan ook weer onuitgepakt mee terug kunnen nemen!!!!!!!!!!!!!

Een gedachte over “Hallo daar zijn we weer…………..

 1. Hallo Dean, Anita en Maurice,

  Kei goed dat jullie lekker de koffers ingepakt konden laten.
  Tja Dean …dat verkeer he haha dat kunnen we ons wel voorstellen dat dat even een probleempje voor je is, maar daar heb je een vader en moeder voor die je alles uitleggen en leren dan hebben zei ook wat te doen.(sorry maurice en anita dit was er uit voor ik het wist haha jullie zullen weten dat jullie zoon vanalles kan wat hij eerst niet kon, als we langskomen zullen we een paar dozen dextro en sportdrank voor jullie meenemen dat is voor het uithoudingsvermogen wat jullie nodig zullen hebben nu)
  Quint vertelde dat je op school geweest was, hij mocht als enige de klas uit voor een verrassing(jij dus)en de andere kinderen moesten door werken dat vond hij natuurlijk wel leuk.Hij vond het erg leuk je even gezien te hebben het was het eerste wat hij thuis vertelde.
  Het zal wel lekker geweest zijn voor je dean om te winkelen zonder papa en mama achter je aan moeten hobbelen met de zuurstof, en geen rolstoel meer dat is helemaal fijn toch.
  Gelukkig dat de koffers voor niets waren ingepakt, de longfuncte is dan misschien niet zo goed maar het bloed en de foto wel en dat is ook al heel veel waard, we duimen voor je dat je de volgende keer een betere longfunctie blaast als nu.Genoeg gekletst weer we wensen jullie heel veel geluk en we bellen snel voor een afspraak om op bezoek te komen dat zal de grote vakantie wel worden dan zijn jullie ook weer een beetje op adem gekomen.Een fijn weekeinde het word mooi weer dus geniet ervan.
  Groetjes Andre, Quint en Patricia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s