Ik heb vandaag gefigureerd als ziek kind……

June had vandaag Nep-ouders

Er werd vandaag weer een film opgenomen voor het Ronald Mac Donald-huis. June was hiervoor gevraagd. Ze moest dan met haar " film" ouders net doen alsof ze in het Hamburgerhuis woonden en op bezoek gingen bij haar zieke broertje in het ziekenhuis. Haar " film" broertje  lag op afdeling L1. Kwamen ze erachter dat ze te weinig " zieke" kinderen  hadden om de scene te filmen. Werd er gevraagd  of ik niet ook mee wilde doen. Nou vooruit dan, zolang ik niks hoef te zeggen vind ik het wel best.

Ik hoefde alleen maar op mijn spelletjes computer te spelen, en in het bed naast mij lag dan June haar Nep broer. Het was wel een raar gezicht hoor. Maar June speelde haar rol glans vol. Ze had er geen moeite mee mij te negeren……… Haha ah aha, dat doet ze dagelijks. Men noemt dat broerder, zuster liefde………..

Verder is de dag weer rustig voorbij gegaan hier in het UMCG. Lekker eten, naar de snoezelkamer, figureren in de Hamburgerfilm, naar de Appie Happie(deze zit hier ook in het ziekenhuis, en heeft al een hoop aan ons verdiend).
Het is nu alleen nog maar de  dagen/uren aftellen tot we naar huis mogen.
Vandaag kwam de longarts nog even langs. Hij vond dat mijn longen zich weer iets beter aanhoorden dan de vorige keer, dat is dus positief.

Ook moest ik weer blazen op mijn astma meter. Ik nam een flinke hap lucht, dit om de longarts te laten zien hoe goed ik kon blazen. Ik stopte het mondstuk in mijn mond en blies zo hard als ik kon…………….
Van voren en per ongeluk ook van achteren ………………..(P) oeppppssiiiiiiiiiiiiiiiiiiieee !!!!!!!!!!!!!!

3 gedachten over “Ik heb vandaag gefigureerd als ziek kind……

  1. Ha die Dean, Anita en Maurice,

    Het is nu zondagochtend dus voor jullie nog maar 1 nachtje slapen en dan……OP NAAR HUISSSSSSSSS, Dean heb er vertrouwen in dat je dit keer thuis mag blijven jongen je doet het heel goed!!! De zomer is bijna begonnen dus deze vakantie ga je lekker genieten van het “hopelijk”mooie weer samen met papa en mama en natuurlijk je allerliefste zusje June.We wensen jullie morgen een goede thuisreis zonder al te veel file’s.Tot kijks in Geldrop.Groetjes Andre, Quint en Patricia

  2. hoi dean wat wat fijn dat je naar huis mag ,ook voor je mamma en pappa en je zusje,eindelijk eens een normaal leventje opbouwen, na zoveel weken is het wel genoeg geweest heel veel gr van oom har en tante ine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s