the final countdown

Het aftellen is voor ons echt begonnen. Nog maar 3 nachten en dan komen we naar huis. Hiep hiep hoera.

Vannacht heb ik weer lekker geslapen nadat ik gisteren een stukje van Jurassic Park had gekeken. Vanochtend had ik het maar druk. 6.00 medicijnen en om 7.30 ontbijt, 8.00 medicijnen en om 8.30 heerlijk in bad. Om 10.00 moest ik weer naar school en om 11.30 had ik fysio. Bij de fysio heb ik mogen tennissen, voetballen en boksen. Ik vond het heerlijk. Ik heb een half uur lang intensief gesport maar daarna was de pijp wel leeg. Mijn zuurstof zat op 93% en ik had een beetje hoofdpijn. Dit alles omdat ik me helemaal gegeven heb. Om 12.00 uur weer eten en om 12.30 kwam Gonny, de poppenspeelster

Ik had het verder wel moeilijk vandaag. Vooral het idee dat ik naar huis mag maar of ik daar dan ook zal blijven ik weet het niet. Mijn mama en papa gaan ervan uit dat we thuis kunnen blijven en dat ze daarom het weekend nog in Groningen willen blijven.

De resterende dagen moesten doorbrengen alsof we thuis waren. Dit betekent dat we niet op de kamer hoeven te blijven voor wat dan ook. De avondzuster is ons dan ook een paar uur kwijtgeweest. We zaten toen lekker te eten beneden in het restaurant. Heerlijke frieten met kipnuggets en een ijsje. Toen ik dit ophad wilde ik naar boven voor mijn speklap op te eten die eigenlijk mijn avondeten was, maar ja dan heb ik vanavond nog iets.

Nou beste bloggers tot lezens,horens of ziens. Slaap lekker

Een gedachte over “the final countdown

  1. hoi Groningen
    Lekker dat jullie bijna naar huis gaan.En dit keer lekker hopelijk voor heeeeeel lang.Wij wensen jullie het aller beste.En ga vooral genieten.Groetjes van uit velden zus van gertie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s