country road take me home

Beste mensen eindelijk is het weer zover. Ik mag weer eens naar huis gelukkig. En deze keer blijven we thuis want nu hebben wij er meer vertrouwen in dat we thuis kunnen blijven. Medisch gezien kunnen we morgen al weg maar mama en papa willen liever nog met het weekend hier blijven, gewoon om zeker te zijn en om een paar dingen nog te regelen. Maar volgende week maandag komen we met zijn allen weer naar Geldrop.

Afgelopen nacht heb ik heerlijk geslapen samen met mama. Wat alleen jammer was dat de monitor een alarm gaf bij een saturatie van honderd. Het leek wel kermis. Elke keer een ping bij de hoogste score. Natuurlijk heeft de nachtzuster dit snel aangepast.

Vanochtend heb ik weer moeten blazen en het resultaat was weer 76 % van een gezond kind. Er was dus geen vooruitgang sinds het begin van de week maar het was ook niet slechter. De artsen verwachten wel dat de functie nog zal groeien meestal duurt dit 2 jaar. Maar ik heb al gehoord van Patrick, staat ook op de site, dat hij na 4 jaar nog steeds beter blaast.

Aan mijn conditie moet ik wel nog werken, dus Annelies ik kom je afmatten thuis. Vanmiddag heb ik al flink geoefend in de snoezelkamer. Hier heb ik ruim een uur flink geklommen, gerend, gegleden en gevochten met papa, de tijd vloog om. En ik was niet eens moe. Met lopen heb ik wel nog moeite omdat mijn spieren alle kanten op trekken, hierdoor ga ik lopen zoals ik het makkelijk vind. Dit betekend echter niet dat ik goed loop, mijn voeten staan nog te ver naar buiten.

Mijn bloeddruk is nu zoals de doktoren hem willen hebben. Mijn ouders vonden hem nog te hoog maar de artsen zijn ervan overtuigd dat deze nog zal zakken als we eenmaal thuis zijn. Hier in het ziekenhuis is hij hoger vanwege de spanning.

Mijn eetlust is bijna niet te stoppen. Dus de volgende week zal ik zeker een keer bij Bakker Bart naar binnen lopen om te eten, ik hoop dat hij genoeg voorraad heeft. Ik verheug me sowieso op een rondje Geldrop want het umcg heb ik nou al zo vaak gezien.

En voor iedereen die gisteren naar de tv heeft gekeken, June is er niet op geweest. Produktiebedrijf van der ende had besloten om de spot niet te gebruiken. Het spotje wordt nu gebruikt voor sponsor aantrekking in Groningen en omgeving

Wel wil ik via deze weg Wendy Abma en hun familie nog heel veel sterkte wensen. Ze hebben gisteren te horen gekregen dat ze op dit moment niets meer voor haar kunnen doen. Ze mag ook volgende week naar huis om daar aan te sterken en om op krachten te komen. Echt balen.

Nou luitjes tot en volgende keer en mischien wel tot ziens.

8 gedachten over “country road take me home

 1. Hey Dean en de rest,

  Wat een geweldig nieuws!!! Eindelijk!!… En eerlijk gezegd vinden we het nu allemaal veeeel beter klinken dan de vorige keer dat je naar huis mocht. Slim dat jullie het nog even een paar daagjes aankijken. Een dag meer of minder maakt nu ook niks meer uit met zoxb4n vooruitzicht. Gefeliciteerd en welterusten.

 2. He, June, zit ik me daar de hele avond aan die kijkdoos (T.V.) kom je er niet op,balen!!!

  Maar wat fijn dat jullie weer naar huis kunnen na het weekend.

  Enne, als je moe bent van je rondje Geldrop, mogen jullie op onze kosten lekker komen eten bij BB.
  Maar wel waarschuwen, want met zo’n eetlust als die van jou……….moeten we ons wel voorbereiden, haha.

  Nou mensen, hoop jullie vlug weer te zien in het Geldropse.
  Het is zonder jullie toch niet hetzelfde.

  Liefs, Hans en Brigitte

 3. Hoi Dean,
  Wat geweldig zeg hoe het met je lf is ik wou dat ik 76% kon blazen. ik zit nu op 41%.
  Ik heb wel cf maar nog geen transplantatie gehad en ik hoop dat ik ooit zo een mooie transplantatie krijg.Ik ben nu 36 en t gaat nog wel effe duren hoop ik.
  Ik had een vraagje aan je.
  Hoe ontmoet je een cliniclown ik heb er nog nooit een gezien.
  Toen ik klein was bestonden ze nog niet en nu ben ik te oud denk ik.
  T zou zo leuk zijn als ze tijd hebben om ook de volwassen cfers eens te ontmoeten in t ziekenhuis want ik denk dat ze erg goed moppen kunnen tappen.
  Kunnen we lachen.
  Ik heb gister je zus niet op tv gezien jammer he.
  Ik wens jou veel beterschap nog en een super lf die nog hoger ligt in de toekomst.
  groetjes manon de jong.

 4. Hallo Dean en familie,

  Hiep, Hiep Hoera. Dat is nog eens nieuws. We hebben er lang op moeten wachten, maaaaaar, voor wat,heb je wat, zo is het maar net.Wij zijn hartstikke blij voor jullie dat het einde in zicht is. Jullie hebben het goed, dat je het weekend nog even afwacht, je weet maar nooit. Maar is het Maandag, en alles is nog net zo, dan is het inpakken en wegwezen richting Geldrop. Wat zal dat fijn zijn. We blijven de site volgen, en we kijken vol spanning of alles gaat zoals het zou gaan. Proficiat alvast. Nog effe volhouden, kiezen op elkaar, en het spreekwoord luidt “””” DE LAATSTE LOOTJES WEGEN HET ZWAARDS”””

  Liefs en groetjes en hopelijk de laatste dikke kus in Groningen.
  Bart en Tonny.

 5. Hallo DEan Anita en Maurice

  Geweldig!!!!! Maandag fijn naar huis en genieten maar van je rondje geldrop.
  We zijn hartstikke blij voor jullie en nu ook thuis blijven he.Nog maar een paar daagjes moet je maar denken en dan weer lekker naar je eigen vertrouwde stekkie toe.Oost West maar Thuis is het toch het best!!
  Kun je weer van je vissen genieten Dean.
  Groetjes Quint, Andre en Patricia

 6. Hoi Dean, Anita, Maurice en June,

  Wat een geweldig nieuws dat jullie naar huis mogen. Allemaal terug naar een nieuwe “normaal”. Een goede reis en veel plezier bij je rondje Geldrop, Dean. Bel me maar als je toe bent aan een rondje fysio.
  Groetjes Annelies

 7. Ha die Dean,

  Gelukkig komt het allemaal weer goed, een beetje geduld is soms noodzakelijk. Jammer dat ik je nu niet tegen kom in het UMCG. Dinsdag avond ben ik daar voor de jaarlijkse chech-up. Maar ik kom binnenkort een keer met de motor jullie kant op, (heb ik met oma afgesproken). Niet doorvertellen hé??

  Zet h’m op dit weekend zodat je maandag lekker naar huis kan. Ook de groetjes aan je ouders.

  Patrick Denissen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s