We kijken met zijn allen de bloeddruk omlaag

Als deze goed is, komt het naar huis gaan ook meer in zicht

Vandaag ben ik weer druk in de weer geweest. Vanmorgen eerst een lekker ontbijtje. De voedingsdeskundige (deze mevr. gaat over het eten) had voor mij een eitje gekookt. Het was een echte verrassing een lekker warm gekookt eitje Heerlijk. Daarna weer naar school geweest en gelezen in boekje no 9.
1 keer in de 2 weken is er op woensdag middag FRITES eten en vandaag was het dus zover. Ik heb heerlijk gesmuld. Omdat de frites kar goed gevuld was, mocht June ook mee eten.Dat was even boffen zeg !!

De arts is nog langs geweest.Iedereen is aan het wachten tot mijn bloeddruk omlaag gaat. Na verschillende aanpassing in medicijnen gaat de bloeddruk heel langzaam een ietsie pietsie omlaag. Het wachten is tot hij lager is en ook lager blijft. Dan mag ik waarschijnlijk naar huis, dus nog even geduld !!!!!!!!!!

s`Middags kwam de pretmaakster, ze nam me mee naar de snoezel ruimte op M4. Dat was weer heel leuk. Ik mag voor de rest van de week samen met de hele familie van deze snoezel kamer gebruik maken. Met zijn allen deinen op het waterbed……….onze eigen pret in mijn bed show!!!!!!!!!!!!

Onder in de kinderpatio was er vandaag een theatervoorstelling. Het ging over een muis die achtervolgt werd door een poes. Ik heb aandachtig zitten kijken, June die deed natuurlijk weer volop mee. Het leek wel of zij er in het stuk bij was geschreven want je kon haar niet missen. Ik hou niet zo van dat Kat en Muis spel. Ik ben meer van als de Kat van Huis is……………………..

2 gedachten over “We kijken met zijn allen de bloeddruk omlaag

 1. Hoi Dean,
  Dat is fraai, zorgen dat de bloeddruk omlaag gaat met een EK voor de deur!!! Hoe verzin je het! Na je opmerking over het Nederlands Eftal deze week hebben Bas, Nikki en Femke dus maar snel contact opgenomen met de heer Van Basten persoonlijk om te zorgen dat ze het niet te spannend gaan maken daar in Zwitserland en wat beter hun best gaan doen. Stel je voor! Hou je rustig tijdens de wedstrijden en rust verder ook goed uit.
  Groetjes.

 2. Hoi Dean,

  We hopen met jullie mee dat je bloeddruk snel lager is en ook laag blijft.Jij word maar verwend daar een gekookt eitje speciaal voor jou, en frietjes voor jou en june (hoeft june nu niet naar school? heeft ze speciaal verlof gekregen voor bij jou te zijn?)wel gezellig je zusje bij je.We hebben gisteravond zitten kijken naar de tv maar we hebben geen June gezien van half tien tot 11 uur gekeken we hadden wel het idee dat we jou even heel in het begin zagen in je rolstoel ik denk voor in de gang.Maar al met al het was wel een heel leuke show.
  We hopen op een fijn weekeinde voor jullie het word droog weer dus misschien kun je wel lekker buiten in de zon zitten.
  groetjes Quint, Andre en Patricia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s