eten eten eten, en de rest gauw vergeten

Vanochtend heb ik weer longfunctie moeten blazen. Het ging iets beter dan de vorige keer. Ik kwam uit op 76%, nog 9 erbij en dan zit ik op mijn record. Tijdens het blazen krijg ik een bolle toet, eigenlijk heb ik die al.
Daarna meteen naar school en dan de fysio. In fysio had ik geen zin heb lelijk gedaan tegen de therapeute, ik moest ook nog sorry zeggen van papa en mama, en ik heb beloofd om de volgende keer mijn best te doen.

Door de prednisolon van 2 weken geleden heb ik nu nog steeds honger. Vanmiddag heb ik gegeten als een topsporter. Ik had een diep soepbord helemaal gevuld met chili con carne en dat heb ik leeg gegeten. En om alles af te spoelen ook nog een halve liter fris en soya drink, heeeeeeerlijk. Later in de middag heb ik ook nog een half saucijzenbroodje gehad en bij het avondeten kon ik mezelf weer niet tegenhouden. De kilo’s komen eraan maar volgens mij zijn dat gewoon spieren. Aan elke verpleegster vraag ik nu om menu 67. Dit betekent gewoon een happymeal met kipnuggets en cola. Misschien dat er ooit eentje is die het gaat halen voor mij.

Na het rustuurtje kwam Jelleke met haar ben ik naar de snoezelruimte geweest op m4. Dit is een gezellige ruimte met een waterbed, glijbaan een kruipslang en nog meer leuke dingen. Ik was hier nog niet eerder geweest maar wil er wel nog eens naar teruggaan.

Een van de longartsen is nog langs geweest en nu blijkt mijn fosfaatgehalte niet hoog genoeg te zijn, krijg ik daar ook weer een medicijn voor. Voor de rest gaat het op dit moment naar wens. Mijn bloeddruk is nog steeds te hoog maar weer lager dan gisteren. Er zit vooruitgang in.

Vanavond in het restaurant heb ik Wendy weer gezien. Gezellig met de familie lekker uit eten. Ach ja in bed is het niet altijd pret.

Oh ja, mijn zusje is alweer gevraagd om mee te doen in een promotiefilm van het Ronald mc Donaldhuis. De opnamens zijn zaterdag en haar ouders worden dan gespeeld door acteurs. Nou ik kan je zeggen dat ze al sterallures krijgt. Ze vroeg al meteen met wie ze in de film zou spelen. Tsja je gaat niet met b-acterus verschijnen op het witte doek. Eigenlijk zouden we als beloning levenslang gratis moeten kunnen eten bij Mc Donalds. En morgenavond komt June op tv tijdens  de ronald mc donald surpriseshow. rtl 4 om half tien.

Nou luitjes ik zet mijn mp3 speler weer op en ga luisteren naar Guus Meeuwis want die doet me nog het meest denken aan huis. Vooral met het liedje:" alles wat ik" origineel van de poema’s. Voor mij betekent dit thuis zijn. Slaap zacht

2 gedachten over “eten eten eten, en de rest gauw vergeten

  1. Heej kanjer,

    en of jij levenslang gratis eten bij Mac. Donalds verdient, en trouwens die andere 3 ook, weet je wel June, paps en mams. Ga zo door he.
    Groetjes Gertie

  2. Hallo allemaal,

    Zeg Dean die zus van jou word nog eens een echte filmster zo, je moet niet meer te lang in groningen blijven hoor anders is June straks wereldberoemd.
    Dat levenslang gratis etem bij de Mac. zul jij vast geen probleem mee hebben dus dat moeten ze maar gauw doen.
    We zouden zeggen Ga zo door!!! Laat de bloeddruk zakken en eet ze arm in groningen.(en niet meer mopperen tegen de fysio Meneer Jansen ze hebben alleen maar het beste met jou voor)Groetjes Andre, Patricia en Quint en de groetjes aan papa en mama.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s