Hoera, Quint is dit jaar 2de geworden

Volgend jaar ook, want dan word ik eerste bij het rondje kempenhaegen………………ha ha ha ha

Vandaag weer een lekker dagje. Ik heb een rustige nacht gehad en na het ontbijt naar de speelkamer. Hier komt de poppenspeelster conny 2 keer per week. Als je te ziek bent om naar haar toe te gaan, komt ze bij je op de kamer. Daar geniet ik altijd van, want ze kent de prachtigste verhalen. Vandaag kreeg ik van haar een cassette bandje(dat is antiek heb ik begrepen) met haar mooiste verhaaltjes erop. ik ben er super blij mee…..

Ook ben ik vanmorgen weer naar school geweest.Na een week geen school ben ik rustig begonnen, namelijk met mijn lievelingsvak: rekenen. De rest (zoals lezen en schrijven behhhh) heb ik nog even laten liggen. Het leek me niet verstandig om daar al mee te beginnen !!!!!!!!!!!!!   ja, toch???

Vanmiddag kwam de longarts nog op bezoek. De uitslag van de botdichtheidsmeting was goed. Mijn "skeletje" zag er nog picco bello uit. De belangrijkste dingen zijn nu mijn longen en de bloeddruk. Als deze dingen in orde zijn mag ik naar huis. Morgen moet ik weer blazen dus weten we meteen hoe het met de longfunctie is. Verder word er nog steeds geprobeerd om de bloeddruk omlaag te krijgen en ook te houden. Dit is een moeilijke klus, dus geduld is weer een schone (bloeddruk) zaak.

Verder kwam vandaag de pretmedewerkster (pedagogisch medewerker) met een leuk idee. Ze willen een film gaan maken voor mij. Een film met mensen en dingen van thuis. Toen ze vroegen wat ik graag gefilmd wilde zien noemde ik als aller eerste mijn goudvissen. Ik mis ze heel erg. Misschien komt dat omdat ze in ons huis staan…….
Ze gaan nog kijken hoe en wanneer ze naar Geldrop afreizen. De afspraak is dat als ik eerder naar Geldrop ga dan de filmploeg, het hele idee niet doorgaat.
         Maar dat hoeft dan ook niet, want dan maak ik in vrijheid mijn eigen film………

5 gedachten over “Hoera, Quint is dit jaar 2de geworden

 1. Hallo Dean en familie,

  Toen wij (mijn man en ik) jullie vanavond ontmoeten, kreeg ik een brok in mijn keel toen ik Dean zo zag rennen! Geweldig hoor! Ga zo door Dean dan kan je gauw “rennend”naar huis! Groetjes.

 2. Ha die Dean,

  De geluiden uit groningen klinken gelukkig weer een heel stuk positiever. Je hebt ons wel allemaal goed laten schrikken zeg! Wil je dat nooooooiiiiiiitttttt meer doen! Vandaag goed blazen. Zet hem op. Dan kun je hopelijk snel terug naar Geldrop. Want we missen je hier enorm!

  Heeeeeeeeel veeeeeel groetjes en dikke knuffels (die houd je nog even te goed dus bereid je maar vast voor ha ha) van ons allemaal: Jarno, Milan, Jamey, Elise, Tom, Marijn, Martijn, Robbin, Robin, Angel Nelleke, Desiree & Daphne

 3. Ha die Dean,

  de geluiden die we nu horen klinken een heel stuk beter kan ik je zeggen, fijn dat je daar in het ziekenhuis lekker bezig wordt gehouden, en verhaaltjes die zijn natuurlijk altijd leuk.
  we hopen dat je snel weer thuis bent dan kunnen we je zelf ook een keertje zien huppelen, en anders kom je gewoon een keertje gezellig langs als we in groningen wonen.
  heel veel succes nog voor de komende tijd.
  heel veel groetjes
  de buurtjes Gerard,Wanda,Emma en Nora

 4. Hallo Dean,

  Jajaja…jij eerste nou…ik gun het je wel maar…dat had ik eigenlijk in gedachten ik wil volgend jaar die gouden medaille winnen.
  Kunnen we niet alle twee eerste worden volgend jaar “tegelijk met de handen omhoog over de streep”, we passen makkelijk met zijn twee op dat blok waar 1 op staat.
  Gelukkig is het botonderzoek goed daar zijn we blij om voor je.
  Groetjes aan papa en mama, en de groetjes van Quint, Andre en Patricia

 5. Hallo allemaal, daar in Groningen.
  Jullie zijn zo ver weg en we missen jullie
  met zwemmen. We zijn enige weken zonder computer geweest en konden je alleen via anderen volgen. Wat jammer, nu kunnen we het zelf weer lezen, dat is fijner. Zijn Suuuper blij dat het weer beter gaat. Zet hem op Dean! Heel veel groetjes RON en Rob, Wiel, Helene

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s